Dear Colleagues and Students,

You are cordially invited to the Library Book Talk by Mr Sam Kwok (Founder & CEO, Skyyer) on “想走 · 就走”. The event will be conducted in Cantonese. For details, please refer to the following announcement.

HKUST Library

 

圖書館誠意邀請你們參加由Skyyer聯合創始人兼CEO 郭昊展先生主講的讀書座談會:
《想走 · 就走》

日期: 2017年2月17日 (星期五)

時間: 12:30 pm – 1:30 pm

地點: 李兆基圖書館多功能室, LG4

語言: 廣東話

講者介紹

口袋可以沒有錢,腦袋不能沒有「橋」—— 是郭昊展 (Sam Kwok) 一直深信的創業籌碼。自小身世已經與不平凡畫上等號,嚮往自由,不在框內思考,不受規條處事,造就了他今日的旅遊出版媒體事業,把不可能的變成可能,把夕陽的行業,重燃曙光。Sam將跟我們分享他的故事。

簡歷

2005年成立長空出版,創立了深入民心、幾乎人人家中都有一本「閃令令」的自遊系列叢書,確立了長空在旅遊書的龍頭地位。憑近20年的旅遊出版及傳媒經驗,近年積極將公司由平面世界延伸至網絡媒界的版圖,包括製作「SkyyerTV」動旅遊影片(Youtube)、Skyyer APP及全新Skyyer.com等旅遊資訊分享平台。業務由香港擴散至日本、台灣及其他東南亞非華語市場。

詳情請參閱 http://lbcone.ust.hk/booktalk/?p=112

如有查詢,請聯絡Kevin Ho (2358-6761)。

香港科技大學圖書館


To get off the mailing list, “unsubscribe” from the “lib-book-talk-list” here.

HomeFacebooksoc-youtubesoc-wordpresssoc-rss
Be Sociable, Share!

Comments are closed.